11 Mayıs Şehitleri İlkokulu

Vizyon: Reyhanlı´dan dünyaya açılan bir eğitim ekolü olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve Inkılapları ışığında; • Özgüveni ve iletişim becerisi gelişmiş, • Akademik ve sosyal başarısı yüksek, • Topluma lider ve model olabilecek, • Evrensel bilgi ile donatılmış, yerel değerleri özümsemiş, • Ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler yetiştiren, • Eğitim-öğretim alanında çağdaş uygulamalara önderlik eden, bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Çevre Dostu 1000(BİN) Okul Projesi Temel Eğitimde 10000(ON BİN) Okul Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus

WEB - https://11mayissehitleriilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 333. SK. 11 MAYIS ŞEHİTLERİ İLK VE ORTA OKULU SİTESİ NO 29 REYHANLI / HATAY

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZ

Ulaşım ŞEHİRİÇİ VE ÖZEL SERVİSLER

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 40 km uzaklıkta olup Reyhanlı ilçe merkezinde bulunmaktadır.